Storytelling around YOUth

Asociatia Babel Education impreuna cu partenerii ProAtlântico - Associação Juvenil din Portugalia, Kekavas novada pasvaldibas kulturas agentura (Culture Agency of Kekava municipality) din Letonia, Maison des Jeunes et de la Culture din Franta si Nuova Ricerca Agenzia Res din Italia anunta lansarea proiectului Storytelling around YOUth.

Acest proiect este finantat din fonduri acordate de catre Comisia Europeana prin programul "Tineret in Actiune", Actiunea 1.1 - Schimburi de Tineri.

Intre 27 iulie si 3 august 2013 va avea loc in Timisoara schimbul de tineri care va aduce impreuna 20 de tineri si 5 leaderi din 5 tari diferite. Proiectul urmareste dezvoltarea abilitatilor creative, tehnico digitale si imputernicirea acestora de a avea o atitudine proactiva in comunitatile din care provin.

Activitatile din cadrul proiectului le vor permite tinerilor sa experimenteze mai multe metode de educatie non formala, dintre care metoda Storytelling pentru cresterea increderii in sine, Creative Writing in vederea exprimarii libere, Cafenea Publica pentru incurajarea dialogului intercultural.

Ultima zi a proiectului este dedicata organizarii si desfasurarii unui eveniment public de Storytelling pentru copiii, tinerii si profesorii din Timisoara unde se vor prezenta cartile de povesti ilustrate digital realizate de catre tinerii participanti si se va incheia cu activitati de animatie stradala (Flash Mob) in Piata Unirii.

Mai multe informatii despre desfasurarea proiectului veti putea gasi pe pagina web a Asociatiei Babel Education www.babeleducation.ro si pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/StorytellingAroundYoUth?fref=ts

Persoana de contact: Sandra Horea
Telefon 0748888624


Storytelling around YOUth