Săptămâna Internațională a Educației Altfel

Babel Education și Școala Babel organizează în perioada 4-12 mai 2018 Săptămâna Internațională a Educației Altfel.

Introducere în Comunicarea Nonviolentă cu Manuela Murariu

Sâmbătă, 18 noiembrie, Babel Education și Școala Babel, vă invită să participați la un curs de introducere în Comunicarea Nonviolentă ce deschide seria de formări pentru părinți și profesori în dobândirea de abillități practice legate de dialog, oferirea de empatie și exprimarea a autenticității pentru relații mai armonioase și medii unde copii cresc altfel.

Final de EduVision

La final de EduVision, am reusit sa ne regăsim, împreună cu partenerii nostri și participanții (părinți, educatori și copii), peste 120 de persoane în jurul acelorași valori în educație.

Cofinantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene

Școlile experiențiale olandeze la Universitatea de Vest

Babel Education sărbătorește finalul unui an plin de învățare în cadrul proiectului EduVision susținut de Erasmus+ facilitând întâlnirea dintre specialiștii în educație ai Universității de Vest și expertul olandez în Educație Experiențială Wilma van Esch.

Se poate altfel. Acasă și la școală. Eveniment de final EduVision

La final de proiect Erasmus + Eduvision, ne bucuram sa aducem comunitatii de parinti si profesori din Timisoara, alaturi de partenerii nostri un eveniment special duminica 1 octombrie la Ambasada.

Vizita fondatoarei Tweemonds, centrul de învățare experiențiale din Olanda la Babel Education

Suze Roelofs, trainer și învățător EGO (Învățare Expriențială) a vizitat în aceste zile echipa de traineri Babel Education pentru a explora împreună posibilitățile de viitoare colaborări și a evalua impactul mobilității echipei noastre în Olanda în decembrie 2017.

Vara profesorilor altfel
10 iulie-8 august

Babel Education alături de Școala Babel oferă în această vară un spațiu de conectare și creștere pentru educatorii, profesorii și învățătorii pasionați de educație din Timișoara și toți oamenii frumoși care au ales să lucreze cu copiii, în medii educaționale formale sau nonformale.

Cofinantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene

Învățarea Experiențială - Puntea între formal și nonformal

Acesta este articolul publicat de colega noastră Monica Diaconul în cadrul lucrărilor Simpozionului internațional Constantin Guțu, concluzie a proiectului EduVision, finanțat prin Erasmus+.

Babel la Upgrade my City

Babel Education va participa la conferința de final a proiectului Upgrade my City – O școală a colaborării –Gala poveștilor de succes în educație.

Prezentări Învățare Experiențială
19-20 mai

În acest weekend, Babel Education va fi reprezentată în cadrul a două evenimente importante pentru comunitatea educațională timișoreană.

Participare la Congresul Național de Învățare Experiențială din Olanda

Babel Education a fost prezentă la Congresul Național de Învățare Experiențială din Olanda.

Experiența unui training de comunicare non-violentă
4-11 februarie 2017, Anglia

Înca după prima zi de training petrecută in Anglia, și eu, și colegele mele care au participat alături de mine, aveam dificultăți în a exprima în cuvinte complexitatea și intensitatea celor traite acolo.

Ședința Asociația Învățătorilor Bănățeni la Babel Education

Babel Education a avut ocazia de a gazdui ședința lunară a Asociației Învățătorilor Bănățeni.

Întâlnire cu învățarea experiențială
27 noiembrie-3 decembrie, Olanda

Din 2009 și până acum, am încercat prin Babel Education să facem o punte între metodele non-formale și învățământul formal din România, din convingerea că ele sunt cu adevărat ingredientul schimbării în educație.

Experiența unei comunități nonviolente
4-13 noiembrie, Cehia

Pentru 9 zile am experimentat pe propria piele cum ar putea să fie viața dacă am vorbi limba inimii. Inima este un loc în care violența nu are cum să locuiască, ea este plină de înțelegere și empatie pentru ființele din jur.

Babel Education la Școala din Voiteg

Babel Education a prezentat in data de 14 noiembrie la Școala din Voiteg, în cadrul reuniunii învățătorilor din zona Deta, premisele rezolvării conflictelor prin intermediul Comunicării Nonviolente.

EduVision își începe misiunea
grantul Erasmus+ îi duce pe formatorii Babel Education în Europa

Asociația Babel Education a obținut un grant Erasmus+, acțiunea cheie KA1 – Mobilități individuale de învățare cu ajutorul căruia viziunea “Să ne bucurăm de educație!” pe care asociația s-a angajat să o transforme în realitate devine un deziderat mai aproape de a fi palpabil pentru comunitatea noastră.

"Săptămâna profesorilor altfel"
5-9 septembrie 2016

Ești dascăl?
Îți place să predai?
Vrei să descoperi idei noi gata de implementat în noul an școlar?

La Babel Education în Săptămâna Altfel

Să ne bucurăm de educație din nou, așadar, vă propunem patru zile pline de activități care se bazează pe metodologia educației non-formale, participative și experiențiale. Unindu-și bucuria de a contribui și expertiza în diferite domenii de activitate, voluntarii Asociației Babel Education abia așteaptă să-și întâlnească participanții.

Educația copiilor între limite și autonomie

Atelier pentru părinţi cu Monica Reu
Timişoara, sambata, 7 noiembrie 2015, 14.00-17.00

“Nu” este fără îndoială unul dintre cele mai des auzite cuvinte în relaţia dintre părinte şi copil… Şi probabil unul dintre cuvintele care trezesc cele mai multe conflicte şi blocaje de comunicare.

Când copiii spun NU

Cum ajungem de la refuz la dorinţă de cooperare
Atelier pentru părinţi cu Monica Reu

Timişoara, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, 10:00-13:00

“Nu” este fără îndoială unul dintre cele mai des auzite cuvinte în relaţia dintre părinte şi copil… Şi probabil unul dintre cuvintele care trezesc cele mai multe conflicte şi blocaje de comunicare.

SuperDad - NVC for Fathers

Timişoara, 6 Noiembrie 2015, 18:00-21:00

Raising children is one of the most natural and rewarding experiences life has to offer. Why then, does it sometimes seem so difficult and challenging? Most of the self-help materials focus on the mother with perhaps a chapter devoted to how the father can help her. So we fathers are often left to work it all out for ourselves.

Workshopul se va ține în limba engleză, nivel minim de engleză recomandat fiind de B1 - intermediar. La cerere se poate asigura traducere.

A Language of Life

Introduction to Nonviolent Communication (NVC)
Timişoara, 5 Noiembrie 2015, 18:00 - 21:00

Imagine you could communicate honestly and compassionately, even in situations you normally find difficult. Imagine you could build relationships based on a deep quality of connection that foster genuine co-operation and enjoyment.

Workshopul se va ține în limba engleză, nivel minim de engleză recomandat fiind de B1 - intermediar.

Dare to care - "BE an ethical citizen!"

“Dare to care - BE an ethical citizen!” este un schimb de tineri ce va avea loc la Timişoara, în perioada 6 - 13 Septembrie 2015 (incluzând ziua de sosire şi ziua de plecare). Acest schimb de tineri reuneşte 25 de tineri şi 7 lideri de tineret, care provin din 6 ţări europene: România, Portugalia, Cehia, Italia, Bulgaria şi Letonia